follow Catalog firme » Ambalare printare » Ambalaje catering » Ambalaje polipropilena » Judetul BUZAU
  home     Ambalaje polipropilena   Judetul BUZAU

Ambalaje polipropilena Buzau

Obtineti cel mai bun pret pentru ambalaje polipropilena completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
ambalaje polipropilena (Buzau, BUZAU)
ROMCARBON este un portofoliu de afaceri care actioneaza in principal in domeniul procesarii maselor plastice, deservind cu precadere sectorul alimentar si pe cel agricol, iar pe de alta parte, industria automotive, de electroice si electrocasnice, prin compound-uri plastice si materii prime secundare. Cu o traditie de peste 60 de ani in prelucrarea polietilenei, polipropilenei, pvc-ului, polistirenului, dar si a productiei filtrelor..
0238 *** ***Click aici!
ambalaje polipropilena (Buzau, BUZAU)
Firma producatoare cu vasta experienta in domeniul maselor plastice vinde saci tip big bags ( saci mari de polipropilena, bulk bags, jumbo bags ) cu capacitati cuprinse intre 250 - 2000 kg, in variate forme constructive si dimensiuni adaptate necesitatilor clientilor. certificata conform sistemului integrat de calitate-mediu-siguranta alimentara (iso 9001:2001, iso 14001:2005 si iso 22000:2005 - haccp), compania produce si comercializeaza containere flexibile..
0338 *** ***Click aici!
ambalaje din polipropilena, ambalaje polipropilena buzau (Buzau, BUZAU)
Producem o gama larga de ambalaje din polietilena si polipropilena, imprimate in 1-6 culori. una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0238 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie